Connect with us

Hír

Így reagáltak a futók arra, hogy Barkley, Jacobs és Pollard sem kapott nagy szerződést

Saquon Barkley, Josh Jacobs és Tony Pollard sem tudott kiharcolni egy szerződéshosszabbítást, így a franchise tag alatt fognak idén játszani. Ennek nyilván nem örülnek, és nem örül ennek a többi futó sem a ligában, akik Twitteren fejezték ki nemtetszésüket.

“Ez kriminális. Ők hárman a liga legjobb játékosai közt vannak poszttól függetlenül.”

– írta Christian McCaffrey, aki egyébként a legjobban kereső futó a ligában évi $16 milliós átlaggal.

“1. Ha elég jó vagy, akkor megtalálnak. 2. Ha keményen dolgozol, akkor sikeres leszel… ha sikeres vagy… 3. Segíted a szervezetet… és utána… nem számít, mert futó vagy.”

– ezt pedig Jonathan Taylor írta, aki hasonló helyzetben találhatja magát jövőre, ugyanis most lépett az újonc szerződése utolsó évébe.

“Ezen a ponton egyszerűen vegyék ki a futó posztot a játékból. Azok, akik a legjobbak akarnak lenni és olyan keményen dolgoznak ahogy csak tudnak a csapatuk számára, egyszerűen már nem számítanak. Én minden egyes futó mellett állok, aki azért harcol, amit megérdemel.”

– írta Derrick Henry, aki évi $12,5 milliót keres jelenlegi szerződésén, azonban voltak olyan hangok a holtszezonban, hogy a Titans megpróbálta elcserélni.

“Egyetértek a futó testvéreimmel. A történelem meg fogja mutatni, hogy a győzelemhez szükséged van futóra. Minden meccsen falakat törünk át a csapatunkért és sok szempontból vezérek vagyunk. Vicc, hogy kevesebbet érdemlünk.”

– mondta a Steelers újonc szerződéses futója, Najee Harris.

Többek közt Austin Ekeler is részt vett online vitákban tegnap este – ő cserét kért a Chagerstől, de nem kapott, csak minimális ösztönzőket csaptak hozzá a szerződéséhez.

Nagyon nehéz a futók helyzete manapság, hiszen munkájuk és odaadásuk miatt tényleg egyértelműen többet érdemelnének, azonban a csapatok nem ez alapján osztják a szerződéseket, hanem a sikerekhez való hozzáadott értékük szerint, ami alacsonyabb a többi poszthoz képest. Megoldást nehéz találni, és igazából a következő Kollektív Szerződésig nem is várható változás. Ezzel csak annyi a baj, hogy a jelenlegi CBA 2030-ban jár majd le.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group