Connect with us

Hír

Javonte Williams készen áll a visszatérésre

A Broncos futója, Javonte Williams tavaly a 4. fordulóban szenvedett ACL-szakadást, így sokak szemében kérdés volt, hogy bevethető lesz-e a 2023-as idény elején, és ha igen, akkor milyen formában. A támadó elmondása szerint erre igen a válasz, sőt már az edzőtábor elején, július 25-én ott lehet majd a pályán legalább valamilyen kapacitásban.

“Igen, ez a terv. Úgy érzem készen állok.”

– mondta a running back, via ESPN.

Williamst a 2021-es draft második körében választotta ki a Broncos, újoncként 903 yardig jutott és sokak szívébe belopta magát rengeteg látványos, tackle-öket magáról lerázó futása miatt. Teljesítményével bekerült az All-Rookie csapatba is.

Az elérhetősége körüli kérdőjelek ellenére a csapat látványosan kiállt a futó mellett, hiszen nem draftoltak senkit, és a piacról is csak Samaje Perine érkezett, aki legfeljebb kiegészítő játékosnak jó, no meg pass protectionben, tehát ő abszolút csak egy második számú futó limitáltabb képességekkel – újonc éve óta nem volt 95-nél több labdacipelése egy szezonban.

A Broncos vélhetően sokat fogja futtatni a labdát idén Sean Payton irányítása alatt, így jó szezon állhat Williams előtt, ha egészséges tud maradni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group