Connect with us

Érdekességek

Quinnen Williams egy csúnya sorozatot szakít meg a Jets első körös választásai közt

Quinnen Williams tegnap a liga második legjobban fizetett defensive tackle-je lett, amikor a Jetsszel megállapodott egy négy éves $96 milliós szerződésről. Nem akármilyen rossz sorozatot szakít meg ezzel, ugyanis a Jetsnek 2012 és 2018 között nem volt olyan első körös játékosa, aki hosszabbított volna a csapattal – legutoljára a 2011-ben választott Muhammad Wilkerson vált be ilyen térem.

Kettejük közt Quinton Coples, Dee Milliner, Sheldon Richardson, Calvin Pryor, Leonard Williams, Darron Lee, Jamal Adams és Sam Darnold sem tudott a csapatnál maradni újonc szerződése lejárta után – jó esetben elcserélték őket vagy elmentek a piacon, rossz esetben csúnyán besültek.

És hogy milyen fontos tagja Williams a Jets védelmének? Arra jó statisztika az ESPN jóvoltából, hogy Williamsszel a pályán 8,1%-ban szerzett sacket a csapat az elmúlt két évben, ami a liga legjobb aránya volt, míg nélküle csak 3,4%-ban, ami meg a második legrosszabb.

Persze az ilyen pályán van és nincs pályán statisztikák általában egy kicsit csalnak és zajosak, de ekkora különbséget nem lehet ezzel magyarázni. Williams a liga egyik legjobb belső védőfalembere, és ennek megfelelően fizették meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!