Connect with us

Hír

Tyreek Hill: Idén 2000 yardot szerzek és megnyerem a Super Bowlt

A holtszezon közepén vagyunk, amikor még mindenki Super Bowl esélyes és mindenki megdönt minden rekordot. Tyreek Hill önbizalmával sincsenek gondok, a Dolphins elit elkapója nemcsak abban biztos, hogy a történelem során először átlépi a 2000 elkapott yardos határt, de még a bajnoki címet is hazaviszi.

“2000 yardot fogok szerezni. Ez már akkor ott volt a bakancslistámon, mielőtt profi lettem. Komolyan azt hiszitek, hogy a Gepárd úgy fejezi majd be, hogy nem teljesített valamit, amit megígért magának még gyerekként? 2000 yard és egy újabb Super Bowl győzelem. Higgyétek el, hogy sikerülni fog”

– mondta Hill a saját podcastjában.

Az elkapó tavaly jó ütemben haladt afelé, hogy a valaha volt legtöbb elkapott yardot szerezze és akár a 2000 yardos álomhatárt is átlépje. Ő szerezte a valaha volt legtöbb yardot egy szezon első 9 fordulójában, azonban utána nagyrészt Tua Tagovailoa agyrázkódásainak köszönhetően végül lemaradt a rekordról és 1710 yarddal zárt, ami ugyan franchise rekord lett, de nem NFL-rekord. Van még tehát hová fejlődni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!