Connect with us

Minden ami NFL

Aki nélkül összedől minden – NFC North

Az NFL franchise-ok minden évben arra törekszenek, hogy egy jól felépített tornyot alkossanak, amit nagyon nehéz ledöntenie az ellenfeleknek vagy külső tényezőknek. Azonban minden egyes csapatnál vannak olyan játékosok, akiknek az elvesztése minimum alapjaiban rengeti meg ezt a tornyot, ami adott esetben össze is dőlhet ennek az egy építőkockának a kihúzásával – mint a közismert Jenga játékban. Legújabb sorozatunkban ezeket a játékosokat keressük, most épp az NFC Northban. 

Értelemszerűen szinte mindegyik csapatnál az irányító állna az első helyen egy ilyen listán, szóval őket most kivesszük az egyenletből és csak a nem-irányítókra koncentrálunk. Legtöbb esetben persze a legnagyobb sztárok lesznek a válaszok a kérdésre, de figyelembe kell venni a mélységet a posztokon, illetve a rendszer felépítését is.

Chicago Bears

Offense

Jay Cutler sírna, ha látná, hogy milyen jó támadófal állt össze Justin Fields előtt. Ugyan az előszezon alapján a mélységgel komoly problémák vannak, de a Bears szerencséjére a kezdő ötös olyan minőségi, hogy egyetlen kezdő kiesése nem vágná haza az egész falat. Ellenben a skill poszt nagyon egyszemélyes show-nak tűnik és nagyon nehéz elképzelni egy jól működő passzjátékot DJ Moore nélkül. Az elkapó az 1/1-es pickért adott csomaggal érkezett Carolinából és nagyon hamar tökéletes lett a kémia közte és Fields között: mindössze 15 snapen lépett pályára az előszezonban és két elkapásból betett 102 yardot és egy TD-t a közösbe. Ő az egyetlen a poszton, aki képes egy igazi első számú elkapó szerepét betölteni és már csak a jelenlétével javítani a poszttársai játékán. A kiesésével mindössze az egyre inkább bebustolódó Chase Claypoolra és a WR2-nek jó Darnell Mooney-ra támaszkodhatna Fields a szélen, ami egy az átlagon felüli passzjátékhoz bőven kevés.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!