Connect with us

Minden ami NFL

Az előszezon utolsó fordulójának nyertesei és vesztesei – 2. rész

A héten véget ér az előszezon és végre valahára rákanyarodunk az alapszakaszra! Mielőtt ezt megtennénk, nézzük még meg a preseason utolsó körének nyerteseit és veszteseit. A pénteki játéknappal itt foglalkoztunk, most jöhet a szombati meccsdömping. 

Buffalo Bills @ Chicago Bears

Nyertes

Trevis Gipson, Edge, Bears

A fiatal pass rusher engedélyt kapott a Bearstől, hogy cserepartnert keressen magának, ettől pedig annyira belelkesült, hogy kiváló teljesítményt tett le az asztalra (aminek a csapat is örülhet, kis szerencsével jó értéken lehet majd elpasszolni). Futás ellen továbbra sem az igazi, de egyszer megütötte Kyle Allent, egyszer pedig kiütötte az irányító kezéből a játékszert sackelés közben, amit a védelem össze is szedett. A tavalyi éve nem volt a legjobb, 2021-ben viszont 10 sacket szerzett a rotációban és most ismét bizonyította, hogy szituációs pass rusherként jó kis potenciál van benne.

DJ Moore, WR, Bears

Az első héten volt Moore-nak egy 62 yardos TD-elkapása, most pedig egy gyönyörű 40 yardos játékot mutatott be, aminek nagyobb része elkapás után érkezett. Nagyon hamar összeszokott Justin Fieldsszel, egyelőre óriási fogásnak tűnik a megszerzése, teljesen új szintre emelheti a Bears passzjátékát. Pláne úgy, hogy rajta kívül senkinek nem sikerült kitűnnie, nagyon vérszegénynek néz ki a poszt Moore mögött.

Darrynton Evans, RB, Bills

Nem sok pozitívum volt a Bills részéről, de Evans kifejezetten elégedett lehet. 7,2 yardos átlaggal futott, volt egy 35 yardos TD-je (talán ez volt az előszezon legszebb futása), illetve elkapta az egyetlen felé szálló passzt. Ez roster helyet érhet 2023-ra.

Vesztes

Bears támadófal

Nagyon nem nézett ki jól a csapat támadófala az este. Ezt persze részben magyarázza, hogy Teven Jenkins, Nate Davis és Darnell Wright nem játszott, de akik a pályán voltak, azok kritikán alul teljesítettek. Nyilván lehet ez jobb is, pláne Jenkinsékkel a pályán, de Justin Fields helyében azért nem lennék különösebben nyugodt, pláne nem akkor, ha valaki megsérül a kezdőből.

Kaiir Elam, CB, Bills

Elam 2022-ben a Bills első köröse volt, de újoncként pocsék teljesítményt nyújtott és nagyon úgy tűnik, hogy másodévesként sem sikerült előrébb lépnie. Legjobb esetben is középszerű játékot nyújtott, a vele kapcsolatos kérdőjeleket pedig jól mutatja, hogy még a második félidőben is játszott. Jó eséllyel most bukta el a kezdő posztot.

Bills speciális egység

A Steelers elleni botrányos teljesítmény után most is sikerült benyelni egy 56 yardos visszahordást, ráadásul a Bears még egy puntot is sikeresen blokkolt. Ez az előszezonban belefér, de az alapszakaszban győzelmek múlhatnak az ilyen ordító hibákon.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x