Connect with us

Hír

BREAKING: Isaiah Simmons a Giantsé!

A Cardinals 2020-ban az első kör 8. választásával húzta ki a védő Isaiah Simmonst, most viszont mindössze egy 2024-es hetedik körös pickért cserébe elpasszolta a New York Giants csapatához – írja Adam Schefter.

Simmonst prospectként egy sokoldalú svájci bicskaként aposztrofálhattuk, azonban a Cardinalsnál nem találtak neki ilyen kreatív posztot és betették linebackerbe, ahol nem játszott jól, különösen futás ellen. Tavaly slot cornerbackben próbálgatták, ami már jobban állt neki, idén pedig mély safetyt játszatott vele elsősorban az új edzői stáb.

Az még talán nem is feltétlen meglepő, hogy elcserélték, habár a posztváltás jót tehetett volna neki, az ellenérték azonban meghökkentően alacsony, ezek szerint nagyon szabadulni akartak tőle.

A Giants oldaláról mindenesetre ennyit és az idei $3,5 milliós fizetését abszolút megéri, hogy kipróbálják, ki tudnak-e hozni belőle többet – nem ők lennének az elsők egy ex-Cardinals linebackerrel, emlékezzünk csak vissza Haason Reddickre, akiből végül kiváló pass rusher lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!