Connect with us

Hír

BREAKING: Trey Lance a Cowboysé!

Eddig tartott Trey Lance San Francisco-i vesszőfutása. A 49ers mindössze egy 2024-es negyedik körös cetliért elcserélte a korábbi 1/3-as irányítót a Cowboyshoz, írja minden releváns forrás.

Lance-ért a 49ers feláldozta a 2021-es, a 2022-es és a 2023-as első körös pickjét, illetve a 2022-es harmadik körös cetlijét. Mindezek után az irányító két év alatt csak nyolc meccsen lépett pályára – ami egyébként a legkevesebb valaha egy top5 választottól az eredetileg draftoló csapatában –, ezek felén volt kezdő, 54,9 százalékos pontossággal 797 yardot, öt TD-t és három INT-t passzolt, idén pedig Sam Darnold is legyőzte a csereposztért folytatott versenyben. A 49ers szempontjából alighanem ő a csapat történetének legnagyobb bustja.

A még mindig csak 23 éves irányítóban mindezek ellenére azért lehet potenciál, a környezetváltozás és az állandó játéklehetőség jót tehetne neki. Ezért is fura, hogy pont a Cowboys cserélt érte, ahol ott van a 2024-es idény végéig szerződéssel rendelkező, top 10-es Dak Prescott és az a Cooper Rush, akivel a kezdőben 6-1-es mérlege van a csapatnak az elmúlt két idényben. A Dallas ráadásul átvállalja az irányító idei 940 ezer dolláros fizetése mellett a jövő évi 5,3 millió dolláros bérét is, ami elég komoly elköteleződést jelent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!