Connect with us

Hír

Csak sikerült igazolnia valakit a Saintsnek

Sokáig úgy tűnt, hogy a Saints leigazolja a futó Kareem Huntot és a linebacker Anthony Barrt is, de végül mindkét játékos nemet mondott a csapatnak. A general manager Mickey Loomis viszont nem adta fel és sikerült leigazolnia Jaylon Smith-t.

Smithy egy brutálisan tehetséges játékosként jelentkezett a 2016-os draftra, sokan a top 5-be várták, de megsérült a Fiesta Bowlon, így végül csak a második kör elején vitte el a Cowboys. Újoncként nem lépett pályára, utána viszont hamar a Dallas védelmének egyik vezére lett, a 2019-es idény kezdete előtt pedig kapott egy 5 éves, 64 millió dolláros hosszabbítást is.

Ezt egy Pro Bowler idénnyel hálálta meg, 2020-ban pedig karriercsúcsot jelentő 154 tackle-t jegyzett, bár a játéka némileg visszaesett. A 2021-es idény közepén kisebb meglepetésre megvált tőle a Cowboys, azóta pedig megfordult a Packersben és a Giantsben is, tavaly 13 meccsen 88 tackle-t jegyzett New Yorkban. Már nem egy Pro Bowler kaliber, de egy gyenge kezdőnek/jó cserének még elmegy, elég sok szerepet kaphat a Saints védelmében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!