Connect with us

Hír

Dalvin Cook a Jetshez igazol!

Dalvin Cook megegyezett a Jetsszel egy 1 éves szerződésről, írja minden releváns forrás. A szerződés maximális értéke 8,6 millió dollár, amiből nagyjából 1,5-2 millió dollár ösztönző.

Futókból nem állt rosszul a Jets, a tavalyi második körös Breece Hall és a 2021-ben negyedik körös Michael Carter elég jó duót alkotnak. Ezzel együtt tény, hogy egyikük sincs Cook szintjén jelenleg (aki a Vikingsban sorozatban negyedik éve lépte át az 1100 futott yardos határt), New Yorkban pedig most akarnak nyerni és ez a lépés illik is az all in mentalitáshoz.

Magának a futóposztnak ugyanakkor nem olyan jó hír ez a szerződés, mert ha az amúgy remek formában lévő, top szintet képviselő Cook is csak maximum 8,6 millió dollárért tud aláírni, akkor más se számíthat Christian McCaffrey féle 15+ milliós szerződésre. Ellenben a Vikings örülhet, ugyanis ha Cook nem ír alá senkihez, akkor ki kellett volna neki fizetni 2 millió dollárnyi garantált alapfizetést, így ezt most megspórolta a gárda.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
10 months ago

Breece Hall sérült listáról történt lekerülésével kissé okafogyottá vált ez az igazolás. Sőt, azt jelenti, hogy ki kell vágni valakit a Carter / Knight / Abanikanda hármasból, mivel 5 RB tutira nem fér el a rosteren…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x