Connect with us

Hír

Határidőt szabott a Colts, hogy meddig hajlandó elcserélni Jonathan Taylort

A Colts nemrég engedélyt adott Jonathan Taylornak, hogy cserepartnert keressen magának. Ez Stephen Holder információi szerint jól is ment, ugyanis már hat csapat is érdeklődött az All-Pro kaliberű futó iránt, kettő pedig ajánlatot is tett. Utóbbiak viszont közel sem voltak ahhoz, amit a Colts szeretne (állítólag egy első kört akarnak Jim Irsay-ék), így a gárda a jövő hét keddi keretszűkítésig adott határidőt az érdeklődőknek javítani az ajánlatot.

A 24 éves futó 2020-ban második körös volt és azonnal a legjobbak közé verekedte magát. Újoncként 1247 yard és 12 TD került a neve mellé, másodévesként pedig 1811 yardot és 18 TD-t szerzett. Tavaly sérülések és a Colts tankolása miatt csak 861 yardot és négy TD-t tett a közösbe, de ezzel együtt is a liga egyik legjobb futója, aki papíron 12+ millió dollárt is kaphatna a piacon.

Idén viszont a csapatok nem nagyon akarnak még csak 10 millió dollárt sem fizetni a jobb futóknak: Austin Ekelernek és Zeke Elliottnak All-Pro szezont kell hozniuk, ha szeretnének 6-8 millió dollárt keresni, de Dalvin Cook is csak ösztönzőkkel együtt kereshet nagyjából ugyanennyit. Nem valószínű, hogy bárki is úgy cserélne Taylorért, pláne egy első körös cetlit, hogy utána még 10-12+ millió dolláros szerződést is kell adnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!