Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Nem cseréljük el Nick Bosát!

Nick Bosa új szerződést akar a 49erstől, de a menedzsment még mindig nem tett le az asztalra egy elfogadható ajánlatot. Az elit pass rusher így továbbra is holdoutol, pletyka szinten az elcserélése is felmerült, de a főedző Kyle Shanahan szerint nincs itt semmi látnivaló.

“Nem cseréjük el Nick Bosát. Ezzel kapcsolatban elég magabiztos vagyok, meg sem fordult a fejünkben az elcserélése. Mindenki fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy tető alá hozzuk a hosszabbítást, és szerintem hamarosan meg is leszünk vele”

– mondta Shanahan (via San Jose Mercury News).

A korábbi 1/2-es idén az ötödik éves opciójával játszik, amivel 17,8 millió dollárt keresne, de ez az összeg alig több mint a fele annak, amit a piacon kaphatna. Érthető tehát, hogy a tavalyi szezon legjobb védője – aki az elmúlt két évben (33 meccsen) 40 negatív yardos szerelést és 34 sacket gyűjtött – miért nem akar addig pályára lépni, míg egy feltehetően 30+ millió dolláros rekordszerződés alá oda nem írja a nevét.

Shanahan egyébként azt is hozzátette, hogy azt hitte, hogy eddigre már meglesz Bosa új szerződése, de ettől függetlenül úgy számolnak, hogy a sztár pass rusher ott lesz a pályán az első fordulóban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x