Connect with us

Hír

Vérrögöket találtak a tüdejében, de most visszatér Marquise Goodwin

Bő egy hónapja tette a Browns nem-futball sérültlistára (NFI) az elkapó Marquise Goodwint, ugyanis az orvosok vérrögöket találtak a lábában és a tüdejében. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor térhet vissza a támadó, tegnap azonban a csapat levette az NFI-listáról, vagyis az orvosok engedélyezték számára a visszatérést.

A vérrögökben óriási a kockázat, ha nem kezelik időben, akkor az adott szervtől függően tüdőembóliát, agyvérzést, szívinfarktust, a végtagok esetén pedig az izmok elhalását okozhatják. Szerencsére Goodwin tünetei nem voltak súlyosak és a kezelés során sem léptek fel komplikációk, így bármelyik korlátozás nélkül folytathatja a karrierjét.

Az idei lesz egyébként a korábbi harmadik körös, elsősorban sebességéről híres elkapó 10. szezonja az NFL-ben, eddig 187 elkapásból 3023 yardot és 18 TD-t szerzett. A Brownsnál Amari Cooper, Elijah Moore és Donovan Peoples-Jones biztosan előtte van depth charton, de Jakeem Grant sérülése és a két évvel ezelőtti harmadik körös Anthony Schwartz kivágása miatt lehet helye a Browns végső rosterén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!