Connect with us

Hír

A Chiefs visszakaphatja a sztárjait, de mások nem ilyen szerencsések

A Chiefs Patrick Mahomes utáni két legfontosabb játékosa, a tight end Travis Kelce és a belső védőfalember Chris Jones nem lépett pályára a szezonnyitón, ami meg is látszott a gárda Lions elleni teljesítményén. Szerdán viszont mind a ketten részt vettek az edzéseken, így elképzelhető, hogy ott lesznek a pályán vasárnap. Kelce-nek egy térdsérülése van, az ő játéka a kérdésesebb, míg Jones holdout miatt nem játszott eddig, így ő szinte biztosan visszatér a kezdőbe.

A Panthers IR-re tette a kezdő guard Brady Christensent, aki így minimum négy meccset ki fog hagyni. A 2021-ben harmadik körös játékos tavaly 17 meccsen kezdett, de nem volt különösebben jó. Ennek ellenére azért fájó lehet a hiánya, pláne ha például a draftolatlan újonc Nash Jensennek kell beugrania a helyére.


A Seahawks IR-re tette a kezdő RT Abraham Lucast, míg a várakozások szerint a kezdő LT Charles Cross sem fog pályára lépni a Lions ellen. A probléma enyhítése miatt a gárda leigazolta többek között a veterán Jason Peterst a gyakorlócsapatba, de még így sem bizalomgerjesztő a támadófal.


Visszatérhet a futó Tarik Cohen! A támadót a Panthers igazolta le a gyakorlócsapatába, vagyis a 2020-as idény harmadik hete óta most először van esélye ismét játszani a ligában (azóta volt egy ACL-szakadása és egyszer az Achillesét is elszakította). A nagyon peches RB 2018-ban Pro Bowler és All-Pro volt returnerként, karrierje során 2676 yard és 14 TD került a neve mellé 473 labdaérintésből.


A Giants elit LT-je, Andrew Thomas megúszta a komolyabb sérülést, de a combhajlítója így sem 100 százalékos és jó eséllyel egy-két hetet minimum ki kell hagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group