Connect with us

Hír

A Packers és a Dolphins is top fizetést adott volna Jonathan Taylornak

Egyre több részlet derült ki Jonathan Taylor majdnem elcseréléséről. Josina Anderson riportja szerint a futó két legkomolyabb kérője a Packers és a Dolphins volt, amit az is bizonyít, hogy mindkét gárda hajlandó lett volna top fizetést adni Taylornak.

Miamiban relatíve nagy hiányposzt a futó, bár túlzás lenne azt állítani, hogy ezen múlik a csapat sikeressége. Ellenben a Dolphins már most effektíve 34 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont, és ugyan mindig lehet trükközni a fizetésekkel, nem biztos, hogy ár/érték arányosan Taylor olyan jó befektetés lett volna. A Packersnél jelenleg nem hiányposzt a futó, ellenben pénz lett volna egy top szerződésre, pláne ha jövőre Aaron Jones lapátra kerül.

Jelenleg a legjobban kereső futó Christian McCaffrey évi 16 millió dollárral, de a valóságban a top RB-k leginkább 12-13 millió dollár között keresnek (CMC is). Ennyit Taylor a jelenlegi tudásunk szerint meg is érdemel, de úgy tűnik, nem ezen hasalt el az üzlet. A Colts túl sokat kért. A Dolphinstól állítólag Jaylen Waddle-t vagy Christian Wilkinst.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dé
2023-09-01 06:21

A Colts arra játszott, hogy nem kap majd ilyen ajánlatot, ha kapnak megfelelô ellenértéket akkor mehet. Majd gondolták okosan kérnek fajsúlyosabb poszton játékosokat, kérdés, hogy nem számítottak arra, hogy anyagilag megkínálják Taylort egy top fizetéssel?

Ezzel sem kerültek közelebb a megállapodáshoz..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x