Connect with us

Hír

A Packers és a Dolphins is top fizetést adott volna Jonathan Taylornak

Egyre több részlet derült ki Jonathan Taylor majdnem elcseréléséről. Josina Anderson riportja szerint a futó két legkomolyabb kérője a Packers és a Dolphins volt, amit az is bizonyít, hogy mindkét gárda hajlandó lett volna top fizetést adni Taylornak.

Miamiban relatíve nagy hiányposzt a futó, bár túlzás lenne azt állítani, hogy ezen múlik a csapat sikeressége. Ellenben a Dolphins már most effektíve 34 millió dollárral lépi túl a fizetési plafont, és ugyan mindig lehet trükközni a fizetésekkel, nem biztos, hogy ár/érték arányosan Taylor olyan jó befektetés lett volna. A Packersnél jelenleg nem hiányposzt a futó, ellenben pénz lett volna egy top szerződésre, pláne ha jövőre Aaron Jones lapátra kerül.

Jelenleg a legjobban kereső futó Christian McCaffrey évi 16 millió dollárral, de a valóságban a top RB-k leginkább 12-13 millió dollár között keresnek (CMC is). Ennyit Taylor a jelenlegi tudásunk szerint meg is érdemel, de úgy tűnik, nem ezen hasalt el az üzlet. A Colts túl sokat kért. A Dolphinstól állítólag Jaylen Waddle-t vagy Christian Wilkinst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!