Connect with us

Hír

BREAKING: Joe Burrow a liga legjobban fizetett játékosa!

Gyakorlatilag amint elindult a Chiefs-Lions szezonnyitó robbant a hírbomba, hogy a Bengals megállapodott Joe Burrow-val egy hosszabbításról. Adam Schefter információi szerint egy öt évre szóló $275 milliós szerződésről van szó, amiből $219,01 millió valamilyen formában garantált. A pontosabb részletekre még várni kell, de ezzel az évi $55 milliós gázsival a Bengals irányítója lett a liga legjobban fizetett játékosa.

Burrow szerződéséből még két év hátravolt $41 millióért, tehát összességében még hét évig köteleződött el a Bengals mellett összesen 316 millió dollárért. A garantált tartalmat érdemes még kiemelni, ugyanis a Bengals történetében eddig a legmagasabb garantált tartalom nem több mint $31 millió volt (amit Orlando Brownnak adtak oda idén tavasszal). Ehhez képest a 219 millió egy kisebb ugrásnak számít a hagyományosan konzervatív franchise esetében.

Persze ki másnak adnának ekkora garantáltat, ha nem a megmentőnek, aki miatt minden évben contender a gárda. Érkezése előtt a Bengals utoljára 1991-ben nyert playoff meccset, Burrow három év alatt ötöt is szállított ilyenből – ráadásul újoncként sérülés miatt ki is hagyta a szezon nagy részét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group