Connect with us

Hír

A Chiefsnél bíznak abban, hogy Kelce a 2. fordulóban már játszhat

Travis Kelce végül nem tudott pályára lépni a nyitófordulóban, ami meg is látszott a Chiefs offense teljesítményén. Csak 20 pontot tudtak feltenni, Mahomes nagyon ritkán tudott gyorsan embert találni, folyton meg kellett hosszabbítania a játékot és leginkább az ő zsenialitásán múlt, hogy egyáltalán 20 pontig eljutottak. A WR-eknek volt vagy 6-8 dropja, köztük Kadarius Toney-nak három, az egyikből ráadásul pick-6 is lett.

Fun fact: a Toney felé dobott labdákból átlagosan -2,19 EPA született, ami azt jelenti, hogy ha háromszor dobsz felé, akkor abból az ellenfél szerez egy touchdownt. 

Óriási szükség lenne tehát Kelce-re (és egyébként egy jó elkapóra is mellé), és úgy tűnik nem kell sokat várni az idei bemutatkozására, ugyanis a Chiefsnél optimisták, hogy a Jaguars ellen pályára tud majd lépni jövő vasárnap. Alapvetően nem súlyos a sérülése, nem sérült semmilyen szalag a térdében, egyedül a duzzanatnak kellene lemennie és a fájdalomnak csökkennie, amire elég jó esély van 10 nap múlvára.

A Chiefs és a Jaguars egyébként januárban a rájátszásban megmérkőzött egymással, akkor Kelce-nek 14 elkapása volt 98 yardért és két touchdownért. Sokat jelentene egy hasonló teljesítmény a KC-nek jövő héten is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group