Connect with us

Minden ami NFL

Chicago Bears – Ez mindennek a legalja

A Chicago Bears mélypontra ért. Sok mindent megéltek már a 2010 óta playoff-győzelem nélküli franchise szurkolói (ez egyébként a 6. leghosszabb aktív sorozat), tavaly is a liga legrosszabb csapatát kellett nézniük, de ami most történik, arra már nehéz szavakat találni. Hiszen amikor a tévétársaságok elkapcsolnak a meccsedről, ahol Patrick Mahomes játszik és ahol Taylor Swift káromkodik örömében Kelce mama mellett a lelátón, csak hogy leadhassák a Joshua Dobbs vezette Cardinals támadósort, az már tényleg mindennek a legalja.

Hogyan jutottunk el idáig?

Mondanám, hogy kezdjük az elejéről, de akkor jövő hétig írnám a cikket. Szóval menjünk vissza egy héttel ezelőttre, ahol kicsúcsosodott az egész történet. Biztos van több is, de az Urban Meyer-féle Jaguarson kívül nem igazán jut eszembe csapat, amelynek volt ennél rosszabb pár napja.

Kezdődött azzal (és igazából lehet, hogy keverem már az időbeosztást), hogy a védőkoordinátor Alan Williams bejelentette lemondását “családi és egészségügyi okokra” hivatkozva. A teljes igazságot továbbra sem tudjuk, de az kiderült, hogy “illetlen viselkedés” miatt kellett mennie és a Bears HR-csapatának is be kellett avatkoznia, emellett az FBI is átkutatta a házát (pletykák szerint gyerekpornó miatt). Tetézve a történetet az újonc cornerback Tyrique Stevenson elárulta egy nappal később, hogy Matt Eberflus főedző még mindig nem beszélt velük a helyzetről, tehát a médiából tudták meg, hogy a védőkoordinátoruk távozott és nem igazán kaptak választ arra, hogy miért is történt az egész. Ez már alapjában véve nagyon szemöldökráncolós volt, de közel sem ez volt a legfurcsább és/vagy legérdekesebb történés a héten.

A legnagyobb port Justin Fields nyilatkozata kavarta, aki arról beszélt, hogy robotszerűen mozog és túl sokat gondolkodik a zsebben, nem tudja elengedni magát és szabadon játszani. Természetesen megkérdezték, hogy miért lehet ez, amire a válasz: “Lehet edzői munka.” Még ha kicsit rosszabbul is hangzott ez így, mint ami valójában volt, akkor is egyértelmű, hogy részben hibásnak gondolja Fields az edzői stábot is a gyenge teljesítményéért – egyébként teljesen jogosan. Később persze újra összehívta a médiát, hogy nem úgy gondolta ám azt és neki kell jobban játszania, de ez nyilván semmit sem ér már ilyenkor.

Aztán a general manager Ryan Poles is összehívta a médiát, hogy elmondja, minden a lehető legnagyobb rendben van, egyáltalán nem pánikol senki az épületben (fordítás: de, pánikolunk), Fieldsben nagyon is bíznak, satöbbi, satöbbi. Mindez ugyebár a második forduló után, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Szinte példátlan.

Hab a tortán, hogy több mint 100 ezer dollár értékben elloptak gyepápoláshoz szükséges berendezéseket a Soldier Fieldről, mert úgy tűnik nem volt elég a biztonsági szolgálat.

És akkor odáig még el sem jutottunk, hogy mit művel a pályán a Bears. Mostanra elszenvedték zsinórban a 13. vereségüket, a szezont három 10+ pontos vereséggel nyitották, amire 2015 óta csak három csapat volt képes, jelenleg nekik a legrosszabb a pontkülönbségük és csak azért kerültek háttérbe ezen a héten, mert a Broncos 1966  óta nem látott 70 pontot kapott a Dolphinstól. Pedig ha a Chiefs nagyon akarta volna, megtehette volna ugyanezt velük, hiszen 34-0 volt a félidei állás az Arrowheadben.

Adódik a kérdés: hol ment ez félre?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
8 months ago

Az egész ott ment félre, hogy Halas papa meghalt és a hüje kölykei örökölték a csapatot, aminek a működtetéséhez fingjuk sincs. Egyiknek sem.

Még volt egy 1984-90 közötti sikerkorszak Ditkával, bár azt is elbaszták, mert annak a csapatnak legalább 3 gyűrűt kellett volna nyernie.

Azóta, tehát 42 év alatt egynagylófaxt tuttak felmutatni: 1 SB, 1 Konferencia döntő, 3 Divíziókör és 2 WC. Magyarán 35 szezonban nem jutottak be a PO-ba. A liga történelmének egyik legsikeresebb csapata, a liga második legtöbb győzelmével rendelkező csapat, ahol a tradíció elvileg kötelez.

Mégecccer: 35-ből egy qrvanagy 0.
Ez a Bears.

Kopi3.14
Kopi3.14
8 months ago

Szolgálati: telefon hol tud az ember bejelentkezni? Csak előfizetni lehet.
És hogy lehet a Discordot aktiválni?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x