Connect with us

Hír

Chris Jones nem akar többet keresni Aaron Donaldnál, de a Chiefs így is keveset ajánl

Nagyon távolinak tűnik a megállapodás a Chiefs és az elit DT Chris Jones között. A helyzetet ismerő források szerint (via PFT) Jones nem akar 31+ millió dollárt keresni, amivel megelőzné Aaron Donaldot, ugyanakkor nagyon kevesli azt az összeget, amit a Chiefs ajánlott neki.

Jelenleg a liga második legjobban kereső DT-je Quinnen Williams évi 24 millió dolláros fizetéssel (új pénzben). A Chiefs állítólag 3 évre 74 millió dollárt ígért Jonesnak (ebből 70 millió dollár valamilyen formában garantált), ami évi 24,67 millió dollárnak felelne meg, vagyis ezzel a védő a második legjobban kereső játékos lenne a posztján. A probléma ezzel egyrészt az, hogy az összeg átlag 7 millióval kevesebb, mint amennyit Donald kap, másrészt Jones sokkal jobb játékos, mint Williams, Jeffery Simmons vagy Daron Payne, akik most kaptak 22-24 millió dolláros fizetést.

Állítólag Jones valahol félúton látja a megoldást és évi 28 millió körül szeretne keresni. Ugyan Donald fizetését ezzel nem előzné be, de így minden idők második legjobban kereső védője lehetne (jelenleg TJ Watté ez a cím évi 28,002 millió dolláros fizetéssel).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x