Connect with us

Hír

Kelce könyörög Chris Jonesnak, hogy térjen vissza

A Chiefsnél jelenleg Chris Jones a legnagyobb beszédtéma így öt nappal a szezonnyitó előtt, az elit védőfalember ugyanis továbbra is holdoutol és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy ki fogja hagyni a szezon elejét. Patrick Mahomes úgy nyilatkozott, hogy megértik és támogatják Jonest a holdoutban, de úgy tűnik nem mindenki áll mellette teljes mellszélességgel. Travis Kelce ugyanis a tesójával közös New Heights című podcastjében szinte könyörgött a védőnek, hogy térjen vissza.

“Chris, kérlek, vissza tudnál térni? Megijesztesz. Nem értem az egészet. Biztos tudsz valamit, amit én nem, mert én nem értem. Nagyon szeretnék még egy Super Bowlt nyerni veled, testvérem. Itt állok és kérlek, hogy gyere vissza focizni a Chiefshez. Kérlek, szükségünk van rád. Nagyon is.”

A tight end azt azért hozzátette, hogy Jones a liga legjobb védője jelenleg és minden pénzt megérdemel. Az Eagles center Jason Kelce viccesen közbeszólt, hogy ő reméli, hogy a 11. hétig holdoutolni fog Jones, mert akkor nem kell ellene játszania idén (az Eagles és a Chiefs a 10. fordulóban méri össze ismét tudását). Illetve Jason azt is elmagyarázta Travisnek, hogy azért holdoutol Jones, mert a Chiefs nem fizeti meg.

Jones egyébként azt mondta nemrég, hogy akár a 8. fordulóig is holdoutolhat, van elég pénze, ennyit megengedhet magának. Szóval Jason Kelce vágyai nem fognak valóra válni, de a Chiefsnek hatalmas érvágás lenne, ha az elit DT nem térne vissza a 8. fordulóig, hiszen nélküle összeomolhat a védelem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!