Connect with us

Hír

Kelce könyörög Chris Jonesnak, hogy térjen vissza

A Chiefsnél jelenleg Chris Jones a legnagyobb beszédtéma így öt nappal a szezonnyitó előtt, az elit védőfalember ugyanis továbbra is holdoutol és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy ki fogja hagyni a szezon elejét. Patrick Mahomes úgy nyilatkozott, hogy megértik és támogatják Jonest a holdoutban, de úgy tűnik nem mindenki áll mellette teljes mellszélességgel. Travis Kelce ugyanis a tesójával közös New Heights című podcastjében szinte könyörgött a védőnek, hogy térjen vissza.

“Chris, kérlek, vissza tudnál térni? Megijesztesz. Nem értem az egészet. Biztos tudsz valamit, amit én nem, mert én nem értem. Nagyon szeretnék még egy Super Bowlt nyerni veled, testvérem. Itt állok és kérlek, hogy gyere vissza focizni a Chiefshez. Kérlek, szükségünk van rád. Nagyon is.”

A tight end azt azért hozzátette, hogy Jones a liga legjobb védője jelenleg és minden pénzt megérdemel. Az Eagles center Jason Kelce viccesen közbeszólt, hogy ő reméli, hogy a 11. hétig holdoutolni fog Jones, mert akkor nem kell ellene játszania idén (az Eagles és a Chiefs a 10. fordulóban méri össze ismét tudását). Illetve Jason azt is elmagyarázta Travisnek, hogy azért holdoutol Jones, mert a Chiefs nem fizeti meg.

Jones egyébként azt mondta nemrég, hogy akár a 8. fordulóig is holdoutolhat, van elég pénze, ennyit megengedhet magának. Szóval Jason Kelce vágyai nem fognak valóra válni, de a Chiefsnek hatalmas érvágás lenne, ha az elit DT nem térne vissza a 8. fordulóig, hiszen nélküle összeomolhat a védelem.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-09-03 08:43

Dani! Kelce üzenete kapcsán ez az “úgy tűnik nem mindenki áll mellette teljes mellszélességgel” megjegyzés egy sima csúsztatás. Ugyanis Kelce könyörgéséből nem lehet levezetni, hogy nem áll ki Jones mellett. Szó sincs erről. Csak szeretné, hogy megoldódjon a helyzet, ès visszatérjen a csapatba a DT. Ráadásul, ha Kelce leírja, hogy CJ minden pénzt megérdemel, azt hogy lehet úgy értelmezni, hogy nem áll ki mellette?! Ha megkérdeznénk a Chiefs játékosait, mindenki azt mondaná, hogy szeretné, ha Jones visszatérne, és megoldódna a vita. Erre ti írnátok egy cikket Nem állnak ki a csapattársak Chris Jones mellett címmel?! Ne már…

Fetyke
Fetyke
2023-09-03 09:58

“Jones egyébként azt mondta nemrég, hogy akár a 8. fordulóig is holdoutolhat, …”

Elég lesz az első 5 meccset kihagyni… :D

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x