Connect with us

Hír

Ha eddig nem volt elég a sérüléshírekből, itt van még pár

Rengeteg sérülés történt a második fordulóban is. Sokakról beszámoltunk már külön, most pedig összeszedtünk még pár fontosabbat egy csokorba. 

A Lions járt talán a legrosszabban a héten, hiszen CJ Gardner-Johnson elvesztése mellett ugyan nem az egész évre, de több hétre kiesett még két fontos játékosuk. Egyrészt a pass rusher James Houstonra 6-8 hét kihagyás vár egy bokasérülés miatt. A szituációs pass rusher tavaly hét meccsen nyolc sacket szerzett és idén is jól kezdte az évet. Elsősorban Charles Harris helyettesítheti majd.

Rajta kívül a futó David Montgomery is megsérült, neki pár hét kihagyásra lesz szüksége. Elméletben ott lenne a helyére az első körös újonc Jahmyr Gibbs, de pass protectionben használhatatlan és a brusztulós futásokat sem bízták eddig rá, szóval vélhetően Craig Reynoldsból is sokat láthatunk majd.


A Cardinals IR-re tette talán legjobb játékosát, a safety Budda Bakert, aki nem tudott pályára lépni a Giants ellen a combhajlítója miatt, de még négy meccs kihagyásra kényszerül. Így K’Von Wallace és Andre Chachere lehet a két kezdő safety, akik korábban az Eagles 53 fős keretébe nem fértek be.


A Steelers még a hétfő esti rangadó előtt IR-re tette az elkapó Diontae Johnsont, akinek így a Browns ellenin kívül még három meccset kell kihagynia egy combhajlító-sérülés miatt. George Pickens kapja így majd a legtöbb labdát, mellette Allen Robinson és Calvin Austin fog kezdeni.

A Steelersnél emellett Minkah Fitzpatricknak kellett idő előtt elhagynia a pályát a Browns ellen, egyelőre még folynak a vizsgálatok a mellkasi sérülésének súlyosságáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!