Connect with us

Érdekességek

Jared Goff lenne Patrick Mahomes mumusa?

Tom Bradynek ott volt Eli Manning, Patrick Mahomesnak pedig úgy tűnik ott van Jared Goff. A Chiefs az éjszaka folyamán kikapott a Lionstől, ez pedig azt is jelenti, hogy Mahomes egyrészt először kapott ki szezonnyitón, másrészt pedig még mindig nem tudta megverni Goffot.

Az első találkozásuk az ominózus 2018-as Rams-Chiefs volt, ami igazi klasszikussá vált 54-51-es végeredménnyel a két 9-1-es mérleggel álló csapat közt. Ez volt az eddigi egyetlen találkozó, ahol mindkét csapat több mint 50 pontot szerzett. Mahomes 478 yardot, 6 TD-t és 3 INT-t jegyzett (egyik pick-6), Goff pedig 413 yardot és 4 TD-t INT nélkül. Mindketten elvesztettek két fumble-t és 1-1 touchdownnal is végződött az ellenfél számára.

A mostani összecsapásukat azért talán akkora hype nem övezte, habár szezonnyitó révén értelemszerűen minden tekintet ide szegeződött. Mahomes végül 21/39, 226 yard, 2 TD, INT (pick-6) mutatóval zárt és elszenvedte első nyitófordulós vereségét. Goff 22/35, 253 yard, TD statisztikát tudott felmutatni és spreaddel szemben továbbra sem vesztett még az első fordulóban (tehát mindig a várakozásoknál jobb eredményt ért el).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!