Connect with us

Hír

Jó híreket kapott Saquon Barkley és Marcus Williams is, csak pár hetet kell kihagyniuk

Saquon Barkley bokája megsérült a Cardinals elleni győzelem során, és sokan attól tartottak, hogy az egész évet ki kell hagynia a sztárfutónak. Szerencsére ez nem így van, jó híreket kapott Barkley és a Giants is, ugyanis Adam Schefter információi szerint nem súlyos a running back bokasérülése, így vélhetően csak három hetet kell kihagynia. Ha így lesz, akkor a 49ers, a Seahawks és a Dolphins elleni meccsekre kell majd őt nélkülöznie a New York-i gárdának és majd a Bills ellen térhet vissza a gyepre.

Barkley két meccs alatt 114 yardot szerzett a földön, plusz 41-et a levegőben, illetve kétszer jutott be a célterületre. Ez a sérülés nem jön jól neki pénzügyileg, ugyanis a szerződésében ösztönzők vannak 1350 futott yardra, 65 elkapásra és 11 TD-re, amiket jóval nehezebb lesz összehoznia hárommal kevesebb mérkőzés alatt.

A helyén Matt Breida, Eric Gray és Gary Brightwell kaphat szerepet.


A Ravensnél is jó hírekről számolhattak be az orvosok, ugyanis nem fogják IR-re tenni a safety Marcus Williamst, akinek még az első fordulóban sérült meg a mellizma. Ez sokszor jelent egész éves kihagyást, azonban végül műtét nélkül fog megpróbálni rehabilitálni.

Pontos időtávot nem tudtak mondani John Harbaugh-ék, de ha nem kerül IR-re, akkor az azt jelenti, hogy van esély arra, hogy a következő 4 héten belül pályára léphet majd. Azt nem várnánk, hogy a következő 1-2 hétben visszatér a gyepre, de mindenképp örülhetnek a hírnek a Ravens szurkolói.

A helyén Geno Stone játszik Kyle Hamilton párjaként, és a Bengals ellen szerzett is egy interceptiont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!