Connect with us

Hír

Jövőre Madridban is lehet NFL-mérkőzés!

Az NFL folytatja terjeszkedését és a régóta tartó londoni kaland után tavaly óta már Németországban is rendez meccseket. Itt azonban nem állnának meg és a Football Zebras információi szerint jövőre Spanyolországba, azon belül a főváros Madridba szeretnének egy mérkőzést vinni.

Londonban jelenleg évi három meccset rendeznek (jelenleg egyet a Wembley-ben és kettőt a Tottenham pályáján), Németországban pedig kettőt (tavaly egy volt Münchenben, idén kettő Frankfurtban). Azt egyelőre nem tudni, hogy Madrid ezeket kiegészítené vagy elvenne egy meccset az egyik helyszíntől, de elvileg az előbbi opció várható.

Madridban ugyebár két helyszín jöhet számításba, egyrészt a 70 ezres Metropolitano, az Atlético Madrid otthona, másrészt a 83 ezres Bernabéu, a Real Madrid otthona, aminek idén fejeződik be a felújítása, és amit direkt olyan szemmel terveztek, hogy akár amerikai futball meccset is lehessen itt rendezni, szóval erre tippelnénk helyszínként.

A spanyolországi marketing jogokat egyébként a Bears és a Dolphins kapta meg, így elképzelhető, hogy egyikük fog pályára lépni az első madridi meccsen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group