Connect with us

Hír

Úgy néz ki, hogy David Bakhtiarinak megint véget ért a szezonja

Voltak pletykák, hogy David Bakhtiari nem akar műfüvön játszani, ezért hagyta ki a csapat második fordulós mérkőzését, azonban a helyzet ennél sokkal szomorúbb. A Packers elit left tackle-je ugyanis továbbra sem tudott igazán felépülni az évekkel ezelőtt összeszedett térdsérüléséből, és most megint nem látjuk egy darabig. A csapat ugyanis IR-re tette, így minimum négy meccset kell kihagynia, de Ian Rapoport információi szerint ez ennél hosszabb lesz és nem tudni, hogy egyáltalán visszatérhet-e még idén.

A 2013-as negyedik körös, most szombaton 32 éves Bakhtiarinak a 2020-as szezon végén szakadt el a térdszalagja, azóta csak 13 meccsen tudott pályára lépni többszöri megszakítással. Állítólag még nem tervez visszavonulni, de már nehéz elképzelni, hogy huzamosabb ideig a pályán lássuk az egyébként kiváló játékost.

Pénzügyeket tekintve a Packers nagyon rosszul járt Bakhtiari 2020 novemberi szerződésével, hiszen azóta mindössze 679 snapen tudott pályára lépni (egy teljes szezon körülbelül 1100-1200 snapes), ellenben a többszöri átalakításoknak hála a szerződéséből biztosan megkeres legalább 71 milliót, így snapenként bő 100 ezer dollárt tehet zsebre. Az átalakítások azt is jelentik, hogy neki van a legmagasabb cap hitje jövőre a nem-irányítók közt, és akár visszavonul, akár kivágják a szezon végén, $19 millió halott pénzt kell utána elkönyvelni (még ha fel is lehet szabadítani $21,5 milliót).

A helyén egyébként a tavalyi hetedik körös Rasheed Walker kapott szerepet, aki az első fordulókban nem teljesített rosszul, most éjjel a Lions ellen viszont elég gyenge volt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x