Connect with us

Érdekességek

Christian McCaffrey ismét TD-t szerzett és beállított egy hihetetlen rekordot

A 49ers egymás után harmadszor is kikapott vasárnap, de Christian McCaffrey azért így is elégedett lehet egy kicsit, ugyanis beállított egy hihetetlen rekordot. Az elit futó a Bengals ellen sorozatban 17. meccsén szerzett legalább egy TD-t, ami holtversenyben a legtöbb valaha.

A rekordot eddig Lenny Moore tartotta egyedül, aki a Baltimore Colts játékosaként 1963 és 1964 között 17 meccsen szerzett legalább egy TD-t (a rájátszást is számítva). McCaffrey sorozata a 2022-es szezon 13. fordulójában kezdődött, amikor a Dolphins ellen elkapott egy TD-t. Ezt követően a három rájátszásmeccset is számítva három elkapott és hat futott TD-t tett a közösbe, a sorozata pedig kilencre nőtt. Idén a Browns elleni mérkőzést leszámítva minden találkozón volt legalább egy futott TD-je (összesen kilenc), illetve négy elkapott hatpontost is betett a közösbe.

Az elmúlt 17 meccsen tehát 23 TD-t jegyzett, ami egészen elképesztő. A 49ers a 9. fordulón bye weeken lesz, így az abszolút rekord a 10. fordulóban a Jaguars ellen jöhet össze.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!