Connect with us

Hír

A Legjobb Sportok, Amelyekre Fogadni Lehet

A sportfogadás és az online sportfogadás nagyon népszerű, azonban míg korábban a játékosok többsége csak egyfajta izgalmas szórakozásként tekintett erre a tevékenységre, ma már egyre többen játszanak kifejezetten haszonszerzés céljából. Online sportfogadásból extra bevételre szert tenni lehetséges, de egyáltalán nem egyszerű. Ha most próbálkoznál, akkor szerencsés vagy, ugyanis segíthetnek az olyan ajánlatok, mint például a 8 euró befizetés nélküli bónusz a GG Bet kaszinóban promóció. A sportfogadásban nem csak az a fontos, hogy milyen taktika mentén fogadsz, hanem az is, hogy milyen sportágban próbálsz szerencsét. Hasonlóan ahhoz, mint ahogy az online kaszinóban is különböző játékokban lehet szerencséje a különböző játékosoknak, a sportfogadásban is különböző sportokban bizonyulhatnak jobbnak és rosszabbnak a megérzéseid. A legfontosabb, hogy megtaláld azokat a sportágakat, amelyekben a legjobb megérzéseid vannak. Tovább olvasva kaphatsz néhány tippet.

Foci

A foci Magyaroszágon és egész Európában is a legnépszerűbb sport, így hát magától értetődő, hogy erre érkezik a legtöbb fogadás is. Focimeccsekre fogadni kézenfekvő, hiszen a legtöbb embernek van saját kedvenc csapata és rendszeresen néz focit, így sok információval rendelkezik a játékról. Ez persze önmagában még egyáltalán nem garantálja a sikert, de mindenképpen segítheti a játékkal kapcsolatos jó megérzések esélyeit. Arról nem is beszélve, hogy az élő fogadási lehetőségeknek hála, a focimeccsekre menet közben, egészen az utolsó percekig is lehet fogadni, amely nagyban elősegítheti a nyertes fogadásokat.

Ne ess azonban bele abba a hibába, hogy objektív mérlegelés nélkül egyszerűen csak a kedvenc csapatodra fogadsz. Ez sajnos a kezdők által nagyon gyakran elkövetett hiba. Az, hogy szereted a focit egyszerre lehet előny és hátrány is, amikor sportfogadásról van szó. Egyrészt előny, hiszen, ha szívesen követed a meccseket, úgy rengeteg információra tehetsz szert, amely segíthet győztes fogadásokat kötni, de másrészt hátrány is, hiszen, ha túlságosan érintetté válsz a játékban, az befolyásolhatja az ítélőképességedet. A legjobb olyan csapatop meccseire nem fogadsz, amelyeknek szurkolsz. Nem az a fontos, hogy melyik csapat győz, hanem az, hogy nyertes fogadást tegyél.

Autóversenyzés

Egyesek azért szeretnek inkább a különféle motorsportokra fogadni, mert ezek esetében sok tényező jóval pontosabban megjósolható lehet, mint a hagyományos sportok esetében. Ez javarészt abból adódik, hogy a motorsportokban a technológia rendkívüli mértékben meghatározza a futamok végkimentelét, így a végeredményt is könnyebb lehet megjósolni. A forma 1 esetében például az utóbbi 10 évben hányszor nyerte a világbajnokságot olyan csapat, amely meglepetést okozott volna? Igazából szinte soha, hiszen már a szezon elején nyilvánvalóvá válik, hogy mely csapatoknak sikerült a legjobb technológiát hozniuk az idényre és szinte mindig ezen csapatok közül kerül ki a győztes is.

Arról ne is beszéljünk, a technológia dominanciája miatt egy csapat vagy versenyző anyagi háttere sokkal jobban behatárolhatja a lehetőségeit, mint más sportok esetében. A fociban egy gyenge csapat is okozhat meglepetést, azonban egy olyan autóval, amely egyértelműen lassabb, mint az összes többi, nem igazán lehet előzni. Ennek megfelelően a motorsportokra elsősorban azok szeretnek fogadni, akik nem félnek elmerülni a különféle technikai elemzésekben és ennek megfelelően megtenni a tétjeiket.

Lóverseny

Több oka is van annak, hogy a lóverseny a mai napig az egyik legnépszerűbb sport, amikor fogadásról van szó. Egyrészt a lóverseny azon kevés sportághoz tartozik, amely esetében a hagyományos sportfogadásnak a mai napig rendkívül erős kultúrája van, különösen Nyugat-Európa egyes országaiban. A futamokra kilátogatni és fogadni sok helyen egészen a mai napig előkelő szokásnak számít. Ez azonban nem magyarázza meg azt, hogy a lóversenyekre való fogadás miért olyan népszerű az interneten is.

Annak, hogy a lóversenyek az internetes, újgenerációs játékosok körében is nagy népszerűségnek örvendenek leginkább a magas oddsok az oka. Míg a legtöbb másik sportban már 5x vagy 10x is magasnak számít, addig a lóverseny világában gyakorta előfordulnak 30x és 40x oddsok is. Persze ahhoz, hogy valaki egy ilyen jól fizető fogadást eltaláljon, óriási szerencse kell, de ez sok lelkest játékost nem tántorít el attól, hogy próbálkozzon.

Amerikai-Foci

Az amerikai fociról sokan csak annyit tudnak, hogy nagydarab ficók védőruhában izomból egymásnak rohangálnak látszólag értelmetlenül, azonban ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Valójában az amerikai foci a világ egyik legbonyolultabb sportja, amelyben a más sportoknál megszokottnál jóval komplexebb stratégiákat követnek a játékosok és a csapatok. Ennek megfelelően a játék technikai elemzésével ebben a sportfágban is jó következtetéseket lehet levonni arról, hogy melyik csapat az esélyesebb. Értelemszerűen mindez csak akkor lehetséges, ha valaki már jól ismeri a játékot, így hiába adott a lehetőség, ha korábban semmit nem tudtál az amerikai fociról, úgy évekbe is beletelhet, mire ráérzel a sportfogadásra.

E-Sportok

A sokak által lenézett e-sportok a 21. század egyik leginkább feltörekvő szórakoztatóipari szegmensévé nőtték ki magukat, a korábban csak “kockának” gúnyolt játékosokból pedig valódi sztárok lettek. Az esport ma már dollármilliárdos biznisz, profi játékosokkal és óriási szponzorációs szerződésekkel. A profi esport játékosok hasonló összegeket kereshetnek és hasonló életmódot folytathatnak, mint a legnagyobb sport sztárok. Az esport fogadás különlegessége, hogy a hagyományos sportokra fogadó játékosok és az esportokra fogadó játékosok között szinte egyáltalán nincs átfedés, vagyis ez egy amolyan külön világot képvisel az online sportfogadásokon belül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group