Connect with us

Hír

A Ramsnél abban bíznak, hogy Matthew Stafford a bye week után visszatér

A Rams Matthew Stafford hiányában nagyon simán kikapott 20-3-ra a Packerstől vasárnap. A támadósort rossz volt nézni, de kis szerencsével a veterán irányító a csapat e heti bye weekje után visszatérhet a kezdőbe, árulta el a főedző Sean McVay.

“Nagyon jó érzéseim vannak Matthew-val kapcsolatban. Mindent megtett azért, hogy visszatérjen a pályára már az előző héten is és optimista vagyok, hogy a pihenőhét után már tényleg ott lesz a kezdőben. Olyannyira, hogy nem is nagyon aggódok már emiatt”

– mondta a Ra,s főedzője (via PFT).

Bár a számain nem feltétlenül látszik (59,7 százalékos pontosság, 2070 yard, nyolc TD, hét INT), de a veterán irányító idén All-Pro formában játszik. Százalékos arányban neki van a második legtöbb extra dobása és a passzainak mindössze az 1,8 százaléka ért turnovert (összesen hat darab ilyen átadása volt, tehát extrém szerencsétlen volt a labdaeladásokkal, ráadásul a 15. elejtett passza a harmadik legtöbb a ligában). A kiesését meg is érezte a csapat, de remélhetőleg több meccset már nem kell idén kihagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group