Connect with us

Hír

Aaron Rogers mégis visszatérhet már idén a pályára?

A Jets aktiválta Aaron Rodgers 21 napos edzési periódusát, írja minden releváns forrás. Ez normál esetben azt szokta jelenteni, hogy az adott játékos közel van a visszatéréshez! (Bár azért érdemes megjegyezni, hogy előfordult már olyan, hogy a 21 nap után a csapat mégsem aktiválta a játékost, aki így maradt a sérült listán).

Rodgersnek idén mindössze 4 snap után elszakadt az Achillese, ami alapvetően 9-12 hónapos felépülési időt jelent. Ehhez képest azóta folyamatosan utalgat arra a Jets irányítója, hogy még idén vissza fog vagy vissza szeretne térni a pályára. Korábban decembert jelölte meg céldátumnak, amire elvileg most már valós esély is lehet.

A negatívabb (vagy realistább) hangok szerint ugyanakkor erre azért nagy tételben ne fogadjunk. Egyrészt Rodgersnek nincs értelme kockáztatni akkor, ha a szezon már elúszott (és jó eséllyel három hét múlva már nem lesz reális esély a rájátszásra), másrészt egy olyan QB-ról van szó, aki imádja a feltünést. A Jetsnek semmibe nem kerül majd nem aktiválni az irányítót mondjuk az elúszott szezonra hivatkozva, aki viszont elmondhatja magáról, hogy rajta nem múlt semmi, mert egy igazi Superman.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!