Connect with us

Hír

Bailey Zappe kezd a Patriotsban vasárnap

Úgy néz ki végül a Patriotsnál is megunták Mac Jones játékát, ugyanis a TheAthletic információi szerint nem a korábbi első köröst, hanem Bailey Zappe-t készítik fel kezdőként a vasárnapi Chargers elleni meccsre.

A szerdai edzésen csak Zappe és a draftolatlan újonc Malik Cunningham dobált az első csapattal, míg Jones a scout teammel edzett és készítette fel a védelmet Justin Herberték ellen, ami jó indikátora lehet a váltásnak.

A Patriots 2-9-es mérleggel áll és négyet bukott el zsinórban. Jones idén 10 TD mellé 12 INT-t dobott, az egyik legrosszabb kezdő teljesítményt nyújtotta. Amikor Zappe beállt a helyére idén több alkalommal is, akkor ő sem volt jobb, de tavaly két kezdő meccsét mind megnyerte.

Ennek mondjuk most a legtöbb Patriots-szurkoló nem örülne minden bizonnyal, hiszen közel vannak egy top2-es pickhez, ami új franchise irányítót jelenthetne a számukra.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-11-30 10:41

Értem én, hogy villanymotor, na de mi hajtja?!
Meg mi hajtja őket, mert ez a szart a fosra tipikus esete. És ha véletlen mégis nyernek párat akkor meg drafthelyet buknak.
Szóval továbbra is nesze semmi vergődés ez itt.

….vaaaaagy! Konteo következik:
Ahogy itt valamelyik kolléga szépen összefoglalta, BB-nek lefőtt a kv és a jelzett okok miatt már nem vele képzelik el a rebuildet, de tisztességből még hagyják az öreget rombolni a saját szobrát.
BB meg erre bedurcizott és mindent megtesz a szarabb drafthelyért.

Vicgeordie
Vicgeordie
2023-11-30 09:45

remélem pont annyira rossz lesz, mint ahogy gondoljuk és látunk Malikból is valamit. ő legalább fun lenne, mindkét irányba :)

Kopi3.14
Kopi3.14
2023-11-30 07:19

Új “franchise QB”-val előrébb lennének? Lenne jobb skill crew, lenne jobb coaching?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x