Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthers kirúgta Frank Reich-ot!

Frank Reich mindössze 11 meccset kapott a Carolina Panthers élén, David Tepper tulajdonos ugyanis kirúgta az 1-10-es mérlegű csapat főedzőjét – írja Tom Pelissero. Az ideiglenes főedző a special team koordinátor Chris Tabor lesz.

Tepperről tudtuk, hogy nem egy türelmes fajta, és ez elég sokba kerül majd neki, hiszen még évekig nyögi majd Reich fizetését. A Panthers egy All-Star edzői stábot rakott össze erre a szezonra, de nagyon nem sikerült együtt és jól dolgozniuk, az 1/1-re kiválasztott Bryce Young pedig nagyon rosszul mutatott az offense élén, így érthető a menesztés, még ha ritkaságszámba is megy. Reich lett ugyanis a második legrövidebb idő alatt kirúgott főedző az NFL történetében – Pete McCulley 1978-ban 9 meccset bírt a 49ers élén.

A támadósor mindössze a 29. legjobb volt EPA alapon, sikerességi rátában pedig a 30. helyet foglalta el 12 forduló után. Mindemellett úgy tűnt, hogy senkiből sem tudják kihozni a legtöbbet, a támadófal is visszafejlődött a tavalyiakhoz képest, az elkapóknál pedig nem tudott fellépni senki a gyenge felhozatalból. És nyilván a Youngtól látottak sem áraszthatták el Teppert sok bizalommal Reich irányába.

Tavaly egyébként a Lions koordinátor Ben Johnsont próbálták megszerezni első szándékból, talán idén összejön nekik ez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!