Connect with us

Érdekességek

Elképesztő rekordokból most sem volt hiány

Szórakoztató vasárnapon vagyunk túl, ahol nem egy igen komoly rekord és egyéni csúcs született. Most összeszedtük a legérdekesebbeket.

A Cowboys cornere, DaRon Bland megszerezte idei negyedik pick-sixét, ami holtversenyben a legtöbb valaha egy szezonban. Rajta kívül hasonlóra csak a korábbi Eagles corner Eric Allen (1993), a Chiefs safety Jim Kearny (1972) és a Hall of Famer Ken Houston (1971) volt képes az NFL történetében. A vicces az egészben, hogy CeeDee Lambet leszámítva egyetlen Cowboys játékosnak sincs több TD-je, mint a fiatal cornernek (Dak Prescott nyilván nem számít).


Tyreek Hill továbbra is hozza az űrszámokat, ezúttal 10 elkapásból 146 yardot és egy TD-t tett a közösbe. Ráadásul ez volt karrierje során a 10. meccse, amikor legalább 10 elkapást és 140+ yardot gyűjtött, ami a legendás Jerry Rice-szal és Andre Johnsonnal holtversenyben a legtöbb valaha. Emellett ő az első játékos a modern NFL történetében, akinek 1200+ elkapott yardja van mindössze 10 forduló után.


Brock Purdy lett a valaha volt második legfiatalabb irányító (23 évesen és 327 naposan), akinek összejött a tökéletes passer rating egy meccsen. A rekorder Lamar Jackson még 2019-ből (22 év, 244 nap).


A Commanders az első csapat 1984 óta, ami legalább kilenc sacket jegyzett egy meccsen és mégis 10+ ponttal kikapott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!