Connect with us

Hír

Ismét eltiltotta a liga Kareem Jacksont szükségtelen durvaság miatt

Kareem Jackson nem tud leállni, sorra szállítja az aljasabbnál aljasabb ütéseket. Az NFL a rengeteg szükségtelen durvaság miatt egyszer már eltiltotta négy meccsre (amit végül kettőre csökkentettek), most pedig ismét kapott egy négy mérkőzésre szóló eltiltást a Broncos safetyje.

A liga azzal indokolta az eltiltást (ismét), hogy a védő szándékosan nagy ütést mért védtelen ellenfele feji/nyaki részére, miközben elkerülhette volna ezt az ütközést. Ráadásul visszaesőnek számít (a Vikings elleni meccs volt az első, amin játszott az első eltiltás óta), így járt már neki a komolyabb eltiltás és most jó eséllyel már nem fogják csökkenteni az ítéletet.

Jackson egyébként nem kapott zászlót Joshua Dobbs letarolásáért, de utólag alighanem minimum egy szép pénzbírságot kipostáz neki az NFL, ami már az ötödik lenne neki idén. Emellett már kétszer ki is állították idén.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-11-21 20:13

A Denver GM helyében simán kifizetném helyette,ez egy nagyon jó játék volt.Meg az űrhajós is megtapasztalhatta a súlytalanságot.

Ge®i
Ge®i
Reply to  Tibor Cseh
2023-11-22 19:49

Remélem, egyszer téged is ugyanígy kifejelnek Tibi! Akkor majd meglátjuk, mennyire tartod nagyon jó játéknak az ilyet! 😉
A múltkori eltiltásakor még én is mentegetni próbáltam Jacksont, hogy elképzelhető, hogy nem úgy akarta, stb., de most már én is úgy vagyok vele, az ilyen alattomos genyónak pályán kívül a helye, amíg valakinek nem okoz durva sérülést… Mert fog! Mert ilyen ostoba féreg!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x