Connect with us

Hír

JC Jackson nem utazik Németországba, hogy fejben rendbe tegye magát

JC Jackson New Englandbe való visszatérése nem halad valami jól. Ugyan nem nagyon akartak beszélni róla Belichickék, de a cornerback a padon kezdte a Commanders elleni meccset. Most még rosszabb a helyzet, ugyanis az NFL Media információi szerint a csapat megmondta a játékosnak, hogy nem kell Németországba utaznia a Colts elleni meccsre, inkább maradjon otthon és tegye rendbe a dolgokat a fejében (lesz plusz egy hete, hiszen utána bye weekre megy a csapat).

A cornerbacknek a megbízhatóságával akadtak problémái: állítólag rossz volt a hozzáállása, az esti kijárási tilalmat is megszegte. A pletykák szerint a Chargersnél is voltak ilyen problémái, ezért is eshetett be a sztárcorner teljesítménye a korábbi New England-i évekhez képest.

Jackson 2022-ben hagyta ott a Patriotsot egy óriási szerződésért, de nagyon nem jött be a Los Angeles-i kaland. Meg is sérült, de amikor a pályán volt, akkor is gyengén játszott, így a general manager Tom Telesco nyíltan elismerte, hogy hibázott, és inkább kirúgta a játékost, jó sok halott pénzt hagyva maga után. Ezután Jackson visszatért a Patriotshoz, de egyelőre úgy tűnik, hogy itt sem tudja újra rendbetenni karrierjét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x