Connect with us

Minden ami NFL

Másodéves figyelő – AFC

Akárcsak tavaly, idén is elővesszük a másfél éve már a ligában tevékenykedő játékosokat és megnézzük, hogyan néz ki a 2022-es class a mai ismereteink szerint. Végleges ítéletet továbbra sem szabad hozni, de az irányok ennyi idő alatt azért már látszódni szoktak kikből lesz maghatározó elem és kik kerültek közel a bust státuszhoz.

A cikkben csoportonként és azon belül csapatonként vesszük az első körös választásokat (ha az nincs, akkor az első választást) és minden esetben próbálok hozni 1-1 későbbi találatot is, amennyiben erre van lehetőség.

AFC East

Buffalo Bills

Kaiir Elam, CB, 1/23

Már tavaly megvolt a Brandon Beane fejében az elképzelés a secondary megfiatalítására, generációváltásra. Elam nem meglepő módon érkezett a csapathoz az első körben, rövid távon White társát, hosszú távon pedig a pótlását látták benne. Ez a projekt viszont komoly zátonyra futott. Elam már tavaly sem tudta a 6. körös Christian Benfordot maga mögé szorítani és idén sem vele kezdődött meg az év első depth chartja. White kiesése után két meccsen kezdő volt, azonban egy bokasérülés miatt IR-re tette a Bills. A visszatérésre van esély, de a játéka továbbra is elmarad a várakozásoktól. Az egyetemen Elam egy agresszív, jól emberező corner volt, aki mind fizikálisan, mind altetikusságban megfelelt a poszt követelményeinek. A játéka azonban nem fejlődött és sokszor verik meg rossz helyezkedése vagy olvasásai miatt. Amikor játszott sem volt a csapat erőssége, sőt. Van még innen visszaút, de ahhoz nagy pálfordulás kell. Rasul Douglas idecserélése után pedig a kezdőbe való visszakerülésért is küzdenie kell majd, ha egyszer aktiválják a sérültlistáról.

James Cook, RB, 2/63

A Bills támadósor évek óta a liga egyik legjobbja, azonban évek óta ugyanaz a problémája, hogy a gárda 100%-ban Allenre támaszkodva tud csak haladni és nincs mögöttük egy legalább közepes futójáték. Cook kissé meglepetésre volt tavaly második körös játékos, de pont egy olyan elemet adott a csapat futójátékához, ami korábban nem volt meg. Egy robbanékony, jó irányváltásokra képes és elkapni is tudó futó. Az idei évben a Billsé a harmadik legjobb futásonkénti EPA, ami nagyon nagy előrelépés a tavalyi 16. és a két évvel ezelőtti 12. helyhez képest. Az idei évben úgy hatékony, sőt hatékonyabb a csapat futójátéka, hogy Allen közel harmadannyit fut csak mint a korábbi két szezonban. Cook játékát segíti, hogy McGovern és Torrence személyében két jó futásblokkoló guardja van végre a csapatnak, de ettől függetlenül is beválni látszik a második körös futó.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
monthly
yearly
4,99 € (215 ₴)49,99 € (2150 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
monthly
yearly
7,99 € (350 ₴)79,99 € (3500 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Támogató
monthly
yearly
11,99 € (520 ₴)119,99 EUR (5200 ₴)
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x