Connect with us

Hír

Megsérült Joe Burrow

Joe Burrow a Ravens elleni csütörtök esti rangadó második negyedében megsérült és nem is tudott visszatérni a pályára a későbbiekben. Zac Taylor főedző a meccs után elmondta, hogy az irányítónak kificamodott a csuklója, azonban arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy ez milyen hosszú kihagyást jelent majd Burrow számára.

A Bengals irányítója a mai nap folyamán átesik majd egy MRI-vizsgálaton, ami után többet tudhatunk majd meg, de a slot corner Mike Hilton szerint nem kell majd az egész idényt kihagynia (persze ki tudja, mennyire hihetünk az ő szavának). Burrow-t a közvetítés során is láthattuk az oldalvonal mellett, hogy nem tudja megfogni és eldobni a labdát, már itt látszott, hogy komoly fájdalmai vannak.

Nem is tudta értelemszeren folytatni a meccset, a helyére Jake Browning állt be, innen pedig elúszott a mérkőzés, a Ravens 34-20 arányban nyerni tudott. A Bengals így 5-5-ös mérleggel és egy 1-5-ös konferenciamutatóval áll, amivel még egy egészséges Burrow-val sem lenne egyszerű bejutni a rájátszásba egy nagyon nehéz sorsoláson át, hát még Browninggal.

Az egész sztorihoz hozzátartozik, hogy a találkozó előtt a Bengals közösségi médiás felületeire felkerült egy videó, ahol a játékosok leszálltak a buszról, és Burrow csuklóján volt valami rögzítő. A Bengals gyorsan le is törölte a videót, de nyilván az internet nem felejt, és elég gyanús a dolog, hogy már egy kisebb sérüléssel érkezett a meccsre az irányító (amit a csapat nem tüntetett fel a sérülésjelentésen).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!