Connect with us

Hír

Rövidhírek: Sérülések, visszatérések, igazolások, kivágások

Rövidhíreink következnek.

A Cardinals IR-re tette két védőjét is: a linebacker Kyzir White-ot és a védőfalember Leki Fotut – előbbinek a bicepsze szakadt el, utóbbinak a keze sérült. White a nagyobb veszteség, ugyanis meglepő módon minimum Pro Bowler szinten teljesített idén az Eaglesből érkező védő. Fotu egy nagydarab játékos a fal közepén, de nem sok hozzáadott értéke volt négy éve alatt a csapatnál.


Visszatér a sérültlistáról a Commanders linebackere, Cody Barton, és már játszani is fog csütörtökön a Cowboys ellen. A szezon első hét meccsén lépett pályára és nem is teljesített rosszul, szóval mindenképp erősítésnek számít David Mayo helyén.


Szintén vissza fog térni a sérültlistáról a Rams másodéves futója, Kyren Williams, emiatt pedig a csapat ki is vágta Darrell Hendersont, akit épp a fiatal RB sérülése miatt igazoltak le pár hete. Williams elég jól teljesített idén kicsi termete ellenére is: 6 meccsen 561 scrimmage yardot és 7 TD-t termelt.


A Steelers igyekszik erősíteni a linebacker-sorát. Myles Jack visszaigazolása után most a Pokémon-király Blake Martinezt szerezték meg a Panthers gyakorlócsapatából. Cole Holcomb és Kwon Alexander elvesztése miatt nem áll jól a poszton a csapat, ezért kell próbálkozni.


A Brownsnál IR-re került a veterán safety Rodney McLeod, akinek elszakadt a bicepsze. Harmadik számú safetynek számított Grant Delpit és Juan Thornhill mögött, de hasznos volt rotációs szerepben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group