Connect with us

Hír

A három keretben lévő irányító közül bárki kezdhet a héten a Vikingsban

Nick Mullens jézuskára itta magát karácsonykor és csak úgy osztogatta az ajándék interceptionöket a Lions védőinek. Ez pedig azt jelenti, hogy szilveszterkor már nem biztos, hogy ő irányíthatja a Vikings támadósorát. A főedző Kevin O’Connell elmondta, hogy még nem tudja ki lesz a QB-ja a Packers elleni vasárnapi találkozón, és hogy a keretben lévő mindhárom irányító (Mullens mellett Joshua Dobbs és Jaren Hall) opciót jelent.

Azt gondolnánk, hogy Hall fog majd kezdeni, tekintve hogy Mullens és Dobbs is leszerepelt már, az újonc pedig ugyan volt már kezdő Cousins sérülése után, de egy drive után agyrázkódást szenvedett, és egyébként ebben a minimális mintában nem mutatott rosszul (semmiképp sem rosszabbul, mint legutóbb Mullens vagy Dobbs).

A Vikingsnak persze érdekében áll titkolózni (habár most kivételesen azon sem lepődnénk meg, ha O’Connellnek tényleg fogalma sem lenne, melyik rossz opciót válassza), hiszen így a Packers védelme nem tudja kiből készüljön. No nem mintha sok mindenkit sikerülne mostanában megállítaniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!