Connect with us

Hír

A Packers eltiltotta Jaire Alexandert, mert önkényesen kinevezte magát kapitánynak

Nagyon furcsa jelenetek játszódtak le a Packers-Panthers mérkőzés kickoffja előtt. A Green Bay-ieknél ugyanis a sztárcorner Jaire Alexander is kiment a pénzfeldobáshoz a társakkal, miközben ő nem is számít csapatkapitánynak. Ráadásul majdnem el is rontotta a választást, hiszen azt mondta, hogy védekezni akarnak, ami azt jelentette volna, hogy a Panthers mindkét félidőben támadással kezdhet (azt kell mondani, hogy “defer”, azaz elhalasztják a választást a következő félidőre). A játékvezetőnek kellett visszakérdeznie, hogy nem a “defer”-re gondolt-e véletlen, mire Alexander annyit mondott, hogy “de, persze”, miközben láthatóan fogalma sem volt a sztoriról.

A Packers pedig most úgy döntött, hogy “káros magatartás” miatt egy meccsre eltiltja a cornerbacket, aki így nem játszik a vasárnapi Vikings elleni mérkőzésen.

Alexander egyébként utólag azzal magyarázta a dolgot, hogy ő Charlotte-ban nőtt fel, tehát neki ott kellett lennie a Panthers ellen a csapatkapitányok közt, de az edzők ezt nem tudták, szóval ezért nevezte ki magát önkényesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!