Connect with us

Hír

A Steelers 35 év után először lehet csoportutolsó

A Steelers még a rájátszásba kerülésért is küzd, habár erre mindössze 12% esélyük van a New York Times szerint. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy az AFC North utolsó helyén végeznek, amire még sosem volt példa. A csoportjuk utolsó helyén pedig egész pontosan 35 éve, 1988-ban végeztek, mutat rá a PFT. Akkor még AFC Centralnak hívták a divíziót és 5-11-es mérleggel simán lemaradtak az utolsó előtti 10-6-os Oilerstől és Brownstól.

A Steelers jelenleg 8-7-es mérleggel áll, ahogy a Bengals is, azonban a Steelersnél van az egymás elleni tiebreaker. Ez azt jelenti, hogy a csoportutolsó helyhez az kell, hogy a Pittsburgh a maradék két meccsen eggyel többször kapjon ki, mint a Cincy. A Steelers a Seahawks és a Ravens ellen játszik, a Bengals pedig a Chiefs és a Browns ellen, szóval az esélyeket tekintve nem a legvalószínűbb, hogy ez bekövetkezik, de nem is elképzelhetetlen.

Az viszont a csütörtöki eredmény miatt már biztos, hogy a Browns meg fogja előzni a Steelerst, amire 1989 óta nem volt példa. Akkor a Cleveland 9-6-1-gyel, a Pittsburgh pedig 9-7-tel végzett a csoportjában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!