Connect with us

Hír

A Texans leigazolta Kareem Jacksont

Visszatér a Texanshoz Kareem Jackson, a csapat ugyanis felvette a waiverről a Broncostól nemrég kivágott safetyt. Nagyszerű hír ez a játékosnak, ugyanis ezzel megkapja majd a maradék fordulóra neki járó 279 ezer dolláros bérét (a gyakorlócsapatban ennek csak a töredékét vihette volna haza, már ha egyáltalán valaki leigazolja).

Jackson 2010-ben a Texans első körös játékosa volt és két éven keresztül volt a jelenlegi főedző DeMeco Ryans csapattársa. Összesen kilenc évet húzott le Houstonban, mielőtt aláírt a Broncoshoz 2019-ben. A fénykorában Pro Bowl szinten teljesítő védő idén leginkább csak a szükségtelen durvaságaival tűnt ki, ami miatt kétszer is eltiltották (egyszer két, egyszer pedig négy meccsre). Még mindig megüt egy közepes kezdő szintet, lehet hozzáadott értéke, már amennyiben leszokik a szükségtelen szabálytalanságairól.

A döntésben az is szerepet játszott, hogy a csapat kénytelen volt IR-re tenni az eddig kezdő safety Jimmie Wardot, akinek egy combsérülés miatt véget ért a szezonja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!