Connect with us

Hír

Aaron Rodgers játékát a jövő hétre engedélyezhetik az orvosok!

Aaron Rodgers mindössze 4 snap után megsérült idén, ráadásul az Achillese szakadt el, ami alapvetően 9-12 hónapos felépülési időt jelent. Ehhez képest azóta folyamatosan arra utalgat, hogy akár már idén visszatérhet a pályára, Adam Schefter információi alapján pedig jó esély van arra, hogy az orvosok játékra alkalmasnak nyilvánítsák a jövőhéten.

Ez nem jelenti azt, hogy Rodgers játszani is fog a Commanders ellen. Az 5-8-as Jetsnek nem nagyon van már reális esélye a rájátszásra, sőt egy Dolphins elleni vereséggel akár matematikailag is kieshetnek a playoff harcból (ehhez kell még a Browns, a Texans vagy a Bills győzelme). Egy győzelemmel viszont még életben lenne a csapat, még ha a gyakorlati esély nem is lenne valami sok.

Ilyen körülmények között nem sok értelme van a veterán irányító játékát erőltetni, és állítólag a fejesek nem is nagyon akarják pályára engedni Rodgerst. Az irányító viszont játszana, már amennyiben nem esett ki biztosan a csapata. Ebben az esetben ő is elengedné a dolgot.

A Jets egyébként bő két hete aktiválta Rodgers három hetes edzési periódusát, így a csapatnak szerdáig vagy aktiválnia kell IR-ről és berakni az 53 fős keretbe, vagy visszatenni a sérült listára. Utóbbi azt jelentené, hogy végérvényesen véget ért a 2023-as idénye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!