Connect with us

Hír

Elveszítette kezdő védőjét a Lions, cornert igazolt a 49ers

A Lions legyőzte a Saintst, de így is volt mi miatt bosszankodni. Az idén parádésan játszó Alim McNeil ugyanis olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy IR-re kellett tenni, ami minimum négy meccses kihagyást jelent. A harmadéves védőfalember futás ellen és pass rush-ban is kiváló volt, óriási érvágás lesz a hiánya az amúgy is gyengén teljesítő védelemben. A csapat emiatt leigazolta a fénykorában minőségi játékosnak számító Tyson Alualut a gyakorlócsapatba, hogy legalább mennyiségileg meg legyen a poszt.

A 49ers tovább erősíti/mélyíti az amúgy is jó védelmét, Ian Rapoport információi szerint ugyanis leigazolta a veterán corner/safety Logan Ryant. A 32 éves védő tavaly a Bucs játékosa volt, karrierje során 149 meccsen játszott és 121-szer kezdett, sőt még két bajnoki címet is szerzett a Patriotsszal. A rotációban hasznos lehet.


A Tim Boyle éra hivatalosan is véget ért, a Jets ugyanis kivágta az irányítót. Ezzel együtt leigazolta Brett Rypient a Seahawks gyakorlócsapatából, így jó eséllyel ő lesz Zach Wilson cseréje, már amennyiben a korábbi első körös bust hajlandó még pályára lépni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!