Connect with us

Hír

Esélytelen, hogy a Bills kirúgja Sean McDermottot

Sok Bills-szurkoló követeli már Sean McDermott főedző fejét azután, hogy az utóbbi hat meccsükből négyet elvesztettek, amiből hármat az utolsó két percben buktak el. Azonban úgy néz ki csalódniuk kell, hiszen Tim Graham (TheAthletic) információi szerint “nulla az esélye”, hogy a buffalóiak menesztik McDermottot.

A tulajdonos Terry Pegula nagyon sokra tartja a főedzőt, és nem akar beleszólni az ő és a general manager Brandon Beane munkakapcsolatába. Olyan szempontból érthető Pegula gondolkodása, hogy korábban csak borzasztó döntései voltak főedző poszton (nem csak az NFL-ben, de az NHL-ben is a Sabres csapatával), McDermott pedig végre stabilitást hozott a franchise-nak. Emellett nyáron hosszabbított is a Beane-McDermott párossal, akinek így 2027-ig szól a szerződésük, szóval költséges is lenne a váltás.

Vannak érvek McDermott mellett, hiszen a 62,4 százalékos győzelmi mutatója a legjobb a Bills történetében és az aktív főedzők közt is a 8. legjobb. Olyan kultúrát és stabilitást hozott a franchise-hoz, amivel 17 éves rájátszás-mentes sorozatot szakítottak meg, hat évéből ötször bejutottak a playoffba és az utóbbi három évben az AFC Eastet is megnyerték.

Idén a szoros meccseken nagyon nem jött ki a lépés (2-6), azonban ez gyakorlatilag csak szerencse kérdése: 2020-ban 6-1, utána 0-6, utána 7-3 volt a mérlegük egy labdabirtoklással eldőlő meccseken, így most egy rosszabb évnek kellett következnie (McDermott teljes buffalói időszaka alatt 28-28 a mutatója ilyen meccseken). Mindemellett playoff-csapatok ellen 2019 óta 9-12 a mérlege, ami nem feltétlen néz ki jól első ránézésre, de ez igazából az 5. legjobb mutató ebben az időszakban, a -27-es pontkülönbsége pedig a hatodik legjobb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group