Connect with us

Érdekességek

Ezek a csapatok a legidősebbek és a legfiatalabbak idén

Minden szezon előtt megmutatjuk, hogy az 53 fős keretek alapján melyik csapatok a legfiatalabbak és a legidősebbek. Azonban egyrészt ez nagyon hamar változik a roster mozgásokkal, másrészt a fontosabb dolog úgyis az, hogy a pályán kik mennyit játszanak és ez alapján melyik csapat milyen idős vagy fiatal. Most Bill Barnwell szedte össze, hogy snapekkel kiigazítva melyik franchise-nak milyen az átlagéletkora. Íme a táblázat:

A legidősebb csapat tehát a Saints – így volt ez a keretszűkítéskor is, és most is a snapek alapján. Az Eagles és a 49ers teljes keretet nézve az átlagnál kicsit idősebb volt, azonban snapekkel kiigazítva már a top3-ban vannak. Ez ugyebár azt jelenti, hogy vannak ugyan fiatal játékosok a keretben, de ők kevés szerepet kapnak. Ez így igazi contendernél egyébként nem probléma, így lehet jobban rámenni a Super Bowlra. Az már rosszabbul mutat, hogy a Patriots a 6. legidősebb csapat és így is az 1/2-es picket birtokolják jelenleg – ez elég rossz recept. Hasonló mondható el a Raidersre is a 8. legidősebb kerettel és az 1/6-os pickkel.

A lista túloldalán ahogy a keretszűkítés után, úgy most is a Packers áll, mint legfiatalabb egység. Az offense ráadásul kiemelkedik a mezőnyből, átlag egy évvel fiatalabbak a második helyezett Steelersnél – tehát akkora a különbség köztük és a második közt, mint a második és a 19. közt. A Giants és a Bears a 10-12. helyeket foglalták el a keretszűkítés után, de snapekkel kiigazítva végülis a második-harmadik legfiatalabbak idén. A Lions negyedik helye elég kecsegtető a 9-4-es mérleggel együtt, hiszen fiatal kerettel is ilyen jól tudnak szerepelni.

Csak offense-t tekintve a Packers, a Steelers, a Colts, a Buccaneers és a Bears a legfiatalabb, míg a Saints, a 49ers, a Broncos, a Raiders és a Ravens a legidősebb. A védelmeknél a Giants, a Chiefs, a Cardinals, a Lions és a Bears a legfiatalabb, míg a Steelers, a Saints, a Bills, az Eagles és a Panthers a legidősebb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!