Connect with us

Hír

IR-re került Grant Delpit, akivel nemrég hosszabbított a Browns

Nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel a Brownsnak, Deshaun Watson, Nick Chubb és a rosteren lévő három legjobb OT után most a safety Grant Delpit is megsérült. A védőt egy combsérülés miatt már IR-re is tette a csapat és legkorábban csak a rájátszásban térhet vissza.

Delpit 2020-as drafton került a ligába, a Browns választotta ki a második kör elején. Az LSU korábbi sztárja újoncként nem lépett pályára sérülés miatt, 2021-ben is csak 599 snapje volt, de az elmúlt két évben elkerülték a sérülések és stabil kezdő lett a Browns elit védelmében. Túlzás lenne azt állítani, hogy egy elit játékosról van szó, futás ellen kifejezetten gyenge (a szereléseinek 16,1 százalékát elrontja), de coverage-ben megállja a helyét, karrierje során mindössze 80,4-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.

A safety újonc szerződése a szezon végén lejárt volna, de a csapat nemrég adott neki egy 3 éves, 36 millió dolláros hosszabbítást, amiből 23 millió dollár garantált. Delpit szempontjából ennél jobbkor aligha írhatott volna alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!