Connect with us

Hír

Jacoby Brissett a Commanders új kezdő irányítója

Mivel az utóbbi két fordulóban egyaránt olyan gyengén játszott Sam Howell a Commandersben, hogy a mérkőzés végén lecserélték és beállították a veterán Jacoby Brissettet, így várható volt, hogy Ron Riveráék meglépik a QB-cserét ezen a héten. A főedző pedig be is jelentette, hogy Brissett lesz a kezdő a 49ers ellen most vasárnap.

Ezzel a Howell-projektet hivatalosan is el lehet engedni a fővárosban és új QB után nézni a holtszezonban. Brissettel alapvetően jobb esélyeik lennének a győzelemre, viszont a 49ers és a Cowboys ellen azért sokat nem lehet várni tőle, még ha a két meccsén 7 támadásból 5 TD-t is szerzett, ami igazán megsüvegelendő teljesítmény, habár félig-meddig garbage time volt már akkor.

Valószínűleg jobb is így, mármint hogy ilyen nehéz a sorolás, ugyanis a Commanders jelenleg az 1/3-as pick birtokosa és egy véletlen Cardinals-győzelemmel az 1/2-re is felugorhatnának, ami egy biztos új franchise irányítót jelentene a számukra. Egy egyhelyes felcsere lehetősége miatt egyébként is érdemes lenne itt maradniuk a hosszú távot figyelembe véve.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x