Connect with us

Hír

Marad a helyén a Jets vezetősége

A Jets egy eléggé csalódást keltő szezon végéhez közeledik, és majdnem sikerült a Commanderstől is kikapni 20 pontos előnyből. Mindezek ellenére a tulajdonos Woody Johnson (még a vasárnapi meccs előtt) elmondta a New York Postnak, hogy úgy döntött, maradni fog állásában mind a vezetőedző Robert Saleh, mind a general manager Joe Douglas. Ian Rapoport információi szerint pedig a támadókoordinátor Nathaniel Hackett is marad a helyén.

Johnson úgy indokolta a döntését, hogy sikerült pozitív lépéseket tenni, a kultúra sokat javult, a védelem remek. A támadókhoz pedig kell még pár építőkocka. Az idei szezon leszereplését pedig betudja annak, hogy Rodgers négy snap után megsérült. Azt mondja, hogy vele a fal és az elkapók is jobban lennének.

Rodgers örülni fog a hírnek, hiszen ő is kiállt a Saleh-Douglas páros mellett (Hackett pedig amúgy is a kedvence), akik 17-32-es mérleget tudtak felmutatni az utóbbi három évben.

A Jets jelenleg 6-9-cel áll, de már biztosan nem jut rájátszásba, zsinórban 13. szezonja, ami a leghosszabb sorozat nem csak az NFL-ben, de minden amerikai major sportban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!