Connect with us

Hír

Rodgers idén már nem játszik, de úgy gondolja, nem a 2024-es lesz az utolsó szezonja

A Jets kiesett a playoff-harcból, így biztossá vált, hogy Aaron Rodgers már nem fog idén visszatérni. Ugyan azt ígérte, hogy most karácsonyra már az orvosok engedélyezhetik a játékát, de most elmondta a Pat McAfee Show-ban, hogy még legalább 3-4 hétre van attól, hogy 100%-os legyen, így igazából ha lenne tétje, akkor sem tudja játszani. Úgy tűnik ez az egész csak egy motiváló eszköz volt a csapat számára, hogy mindent adjanak bele.

Úgyhogy Rodgers most a jövő felé fordítja figyelmét. Korábban arról volt szó, hogy két évet szeretne a Jetsben tölteni, és most ebből elment egy szezon úgy, hogy gyakorlatilag nem is játszott. Ez pedig meg is változtatta a hozzáállását és most arról beszélt, hogy tervei szerint nem 2024 lesz az utolsó szezonja, tehát két évet szeretne játszani is a Jetsben. Úgy fogalmazott, hogy amikor New Yorkba került, megújult a szeretete és szenvedélye a foci iránt.

Rodgers ezen kívül kiállt az edzői stáb és a general manager mellett is, ő hisz bennük, így feltételezhetjük, hogy nem fogják őket kirúgni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!