Connect with us

Érdekességek

Történelmi teljesítmény a Ravens és a Cowboys speciális egységében is

A speciális egység játékosai is emberek, ráadásul milyenek! Vasárnap két történelmi teljesítményt is láttunk, így aligha kell majd sokat gondolkozni, kik lesznek a forduló legjobbjai.

A Ravens egy óriási meccset játszott a Ramsszel, a hosszabbításba torkolló találkozót pedig a csere punt returner Tylan Wallace döntötte el egy 76 yardos TD-vel. Ez volt mindössze a negyedik hosszabbításban összehozott punt return TD az NFL történetében. Egyébként a harmadik is idén született meg, amikor a jetses Xavier Gipson egy 65 yardos visszahordással nyerte meg a Bills elleni meccset. Az idei szezont megelőzően pedig csak Patrick Peterson (2011, Cardinals) és Tamarick Vanover (1995, Chiefs) szerzett punt return TD-t a hosszabbításban.

A másik delikvens pedig a Cowboys elit rúgója, Brandon Aubrey. A 28 éves újonc kicker idén mind a 30 mezőnygólját értékesítette, az Eagles ellen pedig volt egy 60-, egy 59-, egy 50- és egy 45 yardos rúgása is. Ő az első valaha a modern NFL-ben, aki egy meccsen két 59+ yardos mezőnygólt is belőtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!